Sök butik

Sök

Ange din adress och välj en butikskategori för att hitta en auktoriserad Bose®-återförsäljare eller Bose®-butik nära dig.Avancerad sökfunktion

Klicka här för att välja önskad typ av Återförsäljare

Typ av Återförsäljare

 • Bose® VideoWave® återförsäljare Bose® VideoWave® återförsäljare

  Här kan du uppleva VideoWave® underhållningssystem. Du kan förvänta dig den högsta nivån av Bose kundservice genom varje steg i ditt köp, från det ögonblick du kliver in genom dörren till installationen av ditt system - och därefter.

 • Bose® QuietComfort® återförsäljare Bose® QuietComfort® återförsäljare

  Här kan du få en demonstration och lyssna till alla Bose® QuietComfort® Acoustic Noise Cancelling® hörlurar.

 • Hifi återförsäljare Hifi återförsäljare

  Vart finner jag närmaste hifi återförsäljare

 • Pro återförsäljare Pro återförsäljare

  Vart finner jag närmaste Pro återförsäljare

 • Personal® Audio återförsäljare Personal® Audio återförsäljare

  Här kan du få en demonstration och lyssna till Bose® Personal® Audio-produkter undantaget Acoustic Noise Cancelling®-hörlurar. Dessa kan endast köpas direkt från Bose.

 • Live Music återförsäljare Live Music återförsäljare

  Vart finner jag närmaste Live Music återförsäljare

 • Bose® Specialist återförsäljare Bose® Specialist återförsäljare

  Här kan du lyssna till och uppleva Bose® hela produktsortiment inklusive våra Wave®-system och QuietComfort® Acoustic Noise Cancelling®-hörlurar.

 • Aviation Headset återförsäljare Aviation Headset återförsäljare

  Vart finner jag närmaste återförsäljare av headset för piloter

Vi vill gärna försäkra oss om att ni får professionell support vid ert val av Bose produkter. Det är av yttersta vikt för oss att vi enbart arbetar med utvalda återförsäljare som kan leva upp till våra höga krav på kunskap och service. Här finner du bara återförsäljare i ditt område som kan möta våra strikta kriterier. Om du redan vet vilken hifi produkt som du är ute efter, rekommenderar vi dig att ringa den återförsäljaren som du föredrar, för att försäkra dig om att de har produkten i lager och att de kan ge dig en personlig demonstration.

Wave® radio, Wave® musiksystem och Acoutistic Wave® musiksystem, inklusive tillbehör kan endast köpas direkt från Bose på den här hemsidan eller genom att ringa oss.