KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

BETTER NEVER QUITS

Rory McIlroy

Inga sladdar. Inga kompromisser. Och ingenting håller honom tillbaka. Bose
trådlösa hörlurar låter Rory komma närmare det som är viktigt.

MED FOKUS PÅ DETALJERNA

Bose varumärkesambassadör Rory McIlroy är besatt av detaljer. Han arbetar ständigt på att bli en bättre spelare genom att göra små justeringar som ger honom en fördel. Det är hans intensiva fokus på finjusteringar som förbereder honom för viktiga ögonblick och gör honom till en av de bästa i sporten.

Vi kan relatera till den där besattheten att finjustera allt för att nå bästa möjliga resultat. Vi använder samma metod när vi designar produkter. Och det är därför som Rory väljer Bose – och våra trådlösa hörlurar – när det är dags att koncentrera sig.

  Rory McIlroy – Bli tystare, kom närmare.

  När QuietComfort 35-hörlurarna sitter på finns inget annat. Bara du och det du behöver göra

  när du är på språng

  När du är på språng

  När man är på resande fot så ofta som Rory McIlroy kan man inte låta resan i sig göra att man tappar fokus. Han besöker 118 flygplatser och tillbringar 350 timmar på ett flygplan varje år. Men med QuietComfort 35 trådlösa hörlurar får han ett fylligt och balanserat ljud i 20 timmar per laddning samtidigt som han stänger ute ljud i omgivningen. Så oavsett hur långt han reser kan han hålla sig nära det som betyder mest.

  på banan

  På banan

  Rory förlitar sig på Bose hörlurar även på golfbanan. Med sina trådlösa SoundSport-hörlurar får han en oöverträffad kombination av komfort och stabilitet under var och en av de 1 500 km han går på banan. Hörlurarna är dessutom svett- och regntåliga och håller sladdarna ur vägen – så när han slår sina 16 336 bollar under året behöver han inte hålla tillbaka i ett enda slag