Tillgänglig för leverans inom 1-2 affärsdagar, med 90 dagars riskfri provperiod och kostnadsfri standardleverans

Därför är Bluetooth®-solglasögon med inbyggda högtalare det som saknas i din outfit och ditt liv

Bose Frames hjälper dig att få ut mer av dagen utan att missa någon del av den

Solglasögon med inbyggda högtalare är det som saknas i ditt liv

Föreställ dig att du lyssnar på musik och går genom staden, på en vandring eller på en promenad i parken. De här är ögonblick när du vill vara närvarande: Ta in din omgivning, kanske hjälpa en turist som har gått vilse eller prata med en vän du träffar på längs vägen. Men om du har hörlurar på dig är det första intrycket som andra får: ”lämna mig ifred”.

Det är där Bose Frames, våra Bluetooth-solglasögon med ett soundtrack, kommer in. Nu kan du lyssna på din egen personliga högtalare utan att någon någonsin inser det (om du inte talar om det för alla, naturligtvis!). Vi lade ned ett år på att skapa Bose Frames – en av de minsta bärbara enheter vi någonsin utvecklat. Varför? Eftersom vi vet att människor vill ha ett personligt, open-ear-ljud så att de kan ha kontakt med världen runt omkring dem.

Kvinna som håller Bose Frames Alto

Hur fungerar de?

Frames ansluts via Bluetooth till din smartphone med specialteknik som håller dina öron öppna samtidigt som ljudet riktas in i dem. Inuti skalmarna sitter en liten högtalare på 16 mm och portarna på utsidan och undersidan av skalmarna är utformade så att ljudet som överförs bortom öronen minimeras. En platt kabel går genom de guldpläterade stålgångjärnen på solglasögonen som skickar ljud, data och ström till högtalarna. En mikrofon sitter också i höger skalm som gör det enkelt för vänner och familj att förstå dig vid telefonsamtal.

Designad för att vara diskret

De flesta säger att de känner sig som om de vore undercover när de använder Frames: de kan lyssna på musik eller en poddsändning utan att någon märker det. Du får ett fylligt ljud som du kan uppslukas av, och även om någon är ganska nära dig kan de inte höra så mycket. Du kan dansa till den där usla 90-talslåten med dina strandkompisar utan att de märker det.

Håll dig öppen för världen

Brusreducerande hörlurar är fantastiska, särskilt när du vill isolera dig från din miljö, till exempel när du flyger, sitter på ett fullspäckat pendeltåg eller försöker få jobbet gjort i ett högljutt kontorslandskap.

Med Frames håller du dig ansluten till omgivningen, och om du ser någon du känner kan du använda knappen på den högra skalmen för att trycka på paus, hoppa framåt eller bakåt. Med samma knapp kan du till och med svara på eller avsluta ett samtal via solglasögonen. Med Bose Frames blir livet lättare och du får ut mer av dagen utan att missa något.

Man med Bose Frames Alto

Lätta och enkla

Frames väger bara 45 gram, vilket gör dem till ett trevligt och bekvämt alternativ till hörlurar som helt och hållet täcker öronen. Du kan även streama musik i upp till 3,5 timmar på en enda laddning. Istället för att ta med en hel väska med elektronik för en eftermiddag på stranden räcker det med dina solglasögon och din telefon.

Klassisk stil

Många smarta glasögon kan göra att du ser ut som en mänsklig cyborg. Frames är avsiktligt utformade för att se klassiska och tidlösa ut. De finns i en rundad design, med det passande namnet Rondo, och i en mer kantig version, som heter Alto. Du kan också anpassa dem med polariserade linser eller linser i olika färger. Bose Frames är redan ett av de fem främsta solglasögonmärkena i USA – och tävlar med tillverkare som Ray-Ban® och Oakley – och är ett av de 10 främsta i världen.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

SPECIALERBJUDANDE Bose Frames Rondo

Bose Frames Rondo

2 599,00 kr

Solglasögon med open-ear-ljud för musik samt inbyggd mikrofon för samtal.

 • Black
 • Bluetooth
 • Batteri
 • Röstkommandon
SPECIALERBJUDANDE Bose Frames Alto

Bose Frames Alto

2 599,00 kr

Solglasögon med en ikonisk stil och open-ear-ljud för musik samt en inbyggd mikrofon för samtal.

 • Bluetooth
 • Batteri
 • Röstkommandon
Bose Lenses Rondo style

Bose Lenses Rondo style

från 289,00 kr

 • Mirrored Rose Gold (polariserande)
 • Gradient Blue (ej polariserande)
Bose-glas Alto S/M

Bose-glas Alto S/M

från 289,00 kr

 • Mirrored Silver (polariserande) – för M/L Frames
 • Gradient Blue (ej polariserande) – för M/L Frames