UPPTÄCK VÄRLDENS BÄSTA BRUSREDUCERING: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD. MER INFORMATION

Därför är Bluetooth®-solglasögon med ljud det som saknas i ditt liv

Bose Frames Collection klarar allt dina vanliga solglasögon gör – och mycket mer.

Föreställ dig att du vandrar genom staden, springer längs ett nytt spår eller går i parken. Under dessa stunder vill du ofta lyssna på musik men också vara närvarande och ta in omgivningen. Du kanske behöver hjälpa en turist som har gått vilse eller stöter på en kompis på vägen. Men om du har hörlurar på dig är det första intrycket som andra får: ”lämna mig ifred”.

Det är där Bose Frames, en av de mest innovativa bärbara enheterna vi någonsin skapat, kommer in. Nu kan du lyssna på din egen personliga högtalare utan att någon någonsin inser det (om du inte berättar det för dem).

Den första generationen Bose Frames hamnade på Time's lista över bästa uppfinningar 2019. Nu är den andra generationen här med fler stil- och funktionsmöjligheter (inklusive sport). Här är allt du behöver veta om dina nya favoritsolglasögon.

Hur fungerar de?

Bose Frames ansluts via Bluetooth till din smarttelefon och använder exklusiv Bose OpenAudio™-teknik för att befria dig från hörlurar. Inuti skalmarna sitter ett litet, tunt akustiskt paket med portar på utsidan och undersidan av skalmarna som utformats för att drastiskt minska ljudläckaget runt dig. En platt kabel går genom solglasögonens stålgångjärn för att skicka ljud och ström till högtalarna. Det finns också ett mikrofonsystem inbyggt i skalmarna, vilket gör det enkelt att ta emot samtal när du är på språng – med händerna fria. Frames är så mycket mer än bara ett par solglasögon med musik.

Är de verkligen diskreta?

De flesta säger att de känner sig som om de är undercover när de bär Bose Frames. De kan lyssna på musik eller en poddsändning utan att någon märker det. Högtalarnas vinkel ger ett verklighetstroget ljud du aldrig hade förväntat dig av ett par solglasögon. Personerna runt omkring hör i princip ingenting, även om de sitter eller står ganska nära dig. Du kan lyssna på alla dina favoritlåtar. Dessutom väger alla solglasögontyper mindre än 57 gram, vilket gör dem till ett lättviktigt alternativ till over-ear- eller in-ear-hörlurar som du bekvämt kan bära hela dagen.

Inget i eller på öronen

Brusreducerande hörlurar är fantastiska, särskilt när du vill isolera dig från din miljö, till exempel på ett flygplan, på ett fullspäckat pendeltåg eller i ett högljutt kontorslandskap.

Med Bose Frames och revolutionerande OpenAudio™-teknik är du uppmärksam på och medveten om omgivningen. Om du ser någon du känner är det enkelt att börja prata utan att behöva ta bort hörlurarna. Tryck bara på knappen på solglasögonens högra skalm för att pausa eller hoppa framåt eller bakåt. Med samma knapp kan du besvara eller avsluta ett samtal. Den andra generationens Bose Frames har intuitiva touch- och rörelsesensorfunktioner.

Frames

DET SENASTE UTSEENDET

Bose Frames Soprano kombinerar en cateye-båge med stora glas. De är utformade med ett förstklassigt utseende och känsla, och spelar fylligare djupare ljud under längre tid (upp till 5,5 timmar) än originalet Bose Frames.

DET KLASSISKA ORIGINALET

Allt började med dessa Frames som har en klassisk och tidslös design. Bose Frames Rondo har tydliga rundade glas och spelar upp till 3,5 timmar.

LINSUTBUDET

Alla Bose Frames har utbytbara linser. Byt ut dem för att matcha din outfit eller träningsterräng. Polariserande varianter tillgängliga.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

sv