DÄRFÖR ÄR LJUDDÄMPANDE ÖRONSNÄCKOR BÄTTRE FÖR BÄTTRE SÖMN

God sömn innebär god hälsa. Ljuddämpande öronsnäckor bidrar till att du får både och.

Allt från högljudd trafik och skällande hundar till snarkande partners och skräniga grannar – nätter kan vara ljudliga. Brusreducerande hörlurar är perfekta när du är vaken och vill ha lugn och ro, i synnerhet när du lyssnar på lugn musik. Men hur är det när du sover? Öronproppar är visserligen en billig och enkel lösning, men de fungerar oftast inte tillräckligt bra eftersom de faller ur, eller så fungerar de lite för bra och du hör inte väckarklockan på morgonen. Tänk om det fanns något som gav dig det bästa av allt för en bättre natts sömn? Det är vad Bose ljuddämpande sleepbuds™ handlar om.

1. Utformade för en god natts sömn

Brusreducerande hörlurar finns vanligtvis i två utföranden: around-ear- eller in-ear-hörlurar. De är utformade för att bäras när man sitter upp eller när man lutar sig bakåt men är vänd framåt. Därför kan det vara irriterande att ha dem på sig när man lägger på sidan eller vänd nedåt, i värsta fall kan det till och med vara smärtsamt. Inte direkt perfekt om man vill ha åtta eller fler timmars vila. Och öronproppar är förstås avsedda för allmänt bruk. Bose ljuddämpande sleepbuds™ är å andra sidan särskilt utformade för att hjälpa dig att sova bättre. De flesta sover med ett öra nedtryckt i kudden, så därför prioriterade vi att skapa någonting som gör det bekvämt att sova på sidan. Vi har utformat våra ljuddämpande sleepbuds med en följsam fena i silikon som följer örats naturliga form för att hålla dem på plats utan att behöva sitta djupt inne i öronen. Vi har också gjort dem betydligt mindre än andra trådlösa öronsnäckor på marknaden, som inte är tillverkade i syfte att bidra till bättre sömn.

2. De hjälper dig att somna

Bose ljuddämpande sleepbuds™ kan få ljudet att försvinna, men inte genom aktiv brusreducering, som våra Bose Noise Cancelling Headphones 700. I stället är det en kombination av passiv brusreducering och ljuddämpning som gör att öronsnäckorna gör susen. Med öronsnäckorna får du passiv (eller icke-elektronisk) brusreducering – i stort sett på samma vis som med öronproppar – genom att helt enkelt sätta in dem i öronen. Sedan tar ljuddämpningen vid. Oavsett vilket slags brus som tränger genom öronsnäckorna motverkas det av ljudet som spelas direkt in i innerörat, vilket gör att bruset aldrig når hjärnan. Om hjärnan inte bearbetar bruset är det som om det aldrig var där till att börja med. För det andra kommer Bose sleepbuds med förinstallerade lugnande ljud – som en sprakande lägereld eller en surrande luftkonditionering – som är särskilt framtagna för att hjälpa dig varva ner och koppla av innan du somnar.

3. De hjälper dig att sova ostört

Även personer som somnar lätt kan sova dåligt om de vaknar till i sekundkorta stunder på grund av störande ljud. Eftersom standardinställningen är att spela hela natten, och eftersom de kan spela upp ljud i upp till 16 timmar på en enda laddning kan Bose ljuddämpande sleepbuds™ hjälpa till att förhindra att du vaknar upp sekundkorta stunder så att du sover bättre under natten.

4. De väcker dig i tid

Låt oss vara ärliga: Ibland vill du faktiskt inte sova. Därför kan du ställa in den volymnivå som passar dina behov i appen Bose Sleep så att sådant som du faktiskt behöver höra inte blockeras, t.ex. ett brandlarm eller ett gråtande barn (förutsatt att det är ditt eget barn och inte någon annans). Tänk om bara du behöver vakna, inte alla andra i din omgivning? Du kan ställa in ett alarm i appen Bose Sleep. När det går igång spelas det upp i Bose ljuddämpande sleepbuds™ så att bara du hör det.

BOSE LJUDDÄMPANDE SLEEPBUDS™

Somna.

Och sov ostört.

Unikt utformade för sömn. De streamar inte musik och har ingen akustisk brusreducering. I stället har de här små trådlösa öronsnäckorna förinstallerade lugnande ljud som stänger ute oönskade ljud.

sv