KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

ERICK GARCIA

VÅR INNOVATION.
HANS UNDERHÅLLNING.

Erick och hans fru älskar livet – från att resa världen runt till att anordna fester hemma. Och varenda minut är värdefull. De visste att livet skulle förändras när de skaffade barn. Men deras syn på livet har inte förändrats. De bestämde sig för att göra sitt hem till en plats där alla skulle trivas.

VISIONEN

”Jag ville skapa ett system som gör det möjligt att spela samma låtar, eller olika låtar, i hela huset”, berättar Erick. 

Som kvalitetschef på ett företag vet Erick vad kvalitet innebär. ”Jag har provat alla märken. Jag har provat allt. Och jag skickade tillbaka system efter system eftersom det inte höll den kvalitet som jag förväntar mig. Jag vill att samma musik ska spelas upp samstämmigt, utan fördröjning. Allt ska vara perfekt. Den enda produkten som håller måttet kommer från Bose.”

SMART HEM. SMARTA HÖGTALARE.

Erick ville ha ett system för att spela upp musik i alla rum. Han ville också ha ett system som fungerar ihop med hans hemautomationsprogramvara.

”Just nu har jag flera program som går att ansluta till systemen”, säger Erick. ”Systemet känner av hur långt bort jag befinner mig. Jag har redan ställt in musiken som jag vill höra, så när jag närmar mig slås systemen på och belysningen ändras. Det är perfekt.”

För dig. Och för dina öron.

Våra högtalare må vara konstruerade i ett laboratorium. Men vi vet att det inte är där de slutligen hamnar. De hamnar hos dig. Även om vi har kul i vårt F&U-rum är hela syftet med vårt arbete att du ska kunna njuta av musik i vardagsrummet. Och i köket. Och i alla andra rum.

EN HEMMAKVÄLL KÄNNS SOM EN UTEKVÄLL

”Nu kommer alla våra vänner till oss.”