Tillgänglig för leverans inom 2-3 affärsdagar, med 90 dagars riskfri provperiod och kostnadsfri standardleverans

SHAESTA WAIZ

VÅRT FOKUS.
HENNES FRIHET.

Shaesta Waiz familj immigrerade till USA när hon var liten. Shaesta växte upp i ett traditionellt afghan-amerikanskt hem och trodde att framtiden skulle bestå av att gifta sig ung och få många barn. Men flygningen förändrade allt.

”Det är något jag verkligen brinner för”, berättar hon. ”När jag är uppe bland molnen förstår jag varför människor ser en mening med livet.”

Men det har inte varit helt problemfritt för Shaesta att uppfylla sin högsta dröm. Hennes headset blev alltmer obekvämt i takt med att flygningarna blev längre och längre. Då fick hon låna ett headset från Bose.

BLIXTFÖRÄLSKAD

”Jag kände direkt att jag ville ha ett A20-headset under mina flygningar.”

EN LITEN DETALJ.

STOR SKILLNAD.

Vårt tidigare Aviation-headset var mycket populärt. Men vi visste att det fanns utrymme för förbättringar. Så tanken bakom vårt A20-headset var att förbättra något som redan var bra. En av de största förändringarna är något som många tror är en obetydlig detalj.

På grund av fjädringens Y-formade konstruktion vidrörde öronkuddarna varandra när Aviation Headset X inte användes. Och med tiden började de därför att tappa formen. Så vi ändrade den detaljen vid utformningen av A20.

En ny fjädringskonstruktion och en unik torsionsfjädring förhindrar att kuddarna vidrör varandra när headsetet inte används, och gör att headsetet sitter bekvämt och säkert på plats.

Det är flygningen som ska vara i fokus. Inte headsetet.

”Om headsetet är perfekt utformat glömmer du bort att det sitter på huvudet.”

– Matt Greenway, ingenjör på Bose

VI GÖR DET FÖR HENNE.

HON GÖR DET FÖR DEM.

Vi stödjer Dreams Soar och Shaestas målsättning att soloflyga jorden runt. Hon kommer att bli den yngsta kvinnliga piloten som lyckas med det. Men det finns mer som gör hennes resa unik. Det är vad hon gör under resans gång. Shaestas kärlek till himlen fick henne att uppnå sina vildaste drömmar. Och hon vill hjälpa andra unga kvinnor att göra samma sak.

”En del av resan jorden runt är att visa flickor och andra att det finns framgångsrika kvinnor inom STEM (vetenskap, teknik, ingenjörskonst och matematik) och att det är ett spännande område”, säger Shaesta.

"Den största känslan av frihet som jag kan föreställa mig är att flyga till en destination som man själv har valt."