Tillgänglig för leverans inom 1-2 affärsdagar, med 90 dagars riskfri provperiod och kostnadsfri standardleverans

TYLER SKLUZACEK

VÅR BESATTHET.
HANS FRISTAD.

Tyler är en doktorand som vill använda sin examen i datavetenskap till mer än att bara tjäna pengar. Han vill hjälpa människor. Däribland sin pappa, som har drabbats av nattskräck efter att ha tjänstgjort i Irak. Nyligen deltog Tyler i ett hackathon där utmaningen var att skapa en mobil lösning för PTSD (posttraumatiskt stressyndrom). Att på 36 timmar uppfinna och skriva kod till en ny app är svårt nog. Men under ett hackathon blir allt ännu svårare. Anledningen till det är att hackathon är en tävling med dussintals grupper som chattar och tävlar tillsammans i en enda lokal – i det här fallet en gigantisk gymnastiksal i Washington D.C.

”Det är många grupper på ett hackathon och alla snackar – det blir störande”, säger Tyler. ”Det gäller att fokusera på sin kodskrivning.”  

EAT. SLEEP. CODE. REPEAT.

”En gyllene regel bland programmerare är att alla programmerare behöver brusreducerande hörlurar.”

Öronkuddarna är tillverkade i syntetiskt proteinläder, vilket gör dem mjuka och otroligt bekväma. De har även silikonsnäckor för passiv brusreducering.

BEKVÄMA DETALJER

Lyx handlar inte bara om att något ska se bra ut. Det ska även kännas bra. Det är därför vi utvecklar varje detalj med största noggrannhet. Enligt oss är ingen detalj för liten för att göra stor skillnad när personer som Tyler behöver fokusera. Hårt. I timtals.

Precist placerade mikrofoner på insidan och utsidan av hörlurarna mäter, jämför och reagerar ständigt på bruset. En likvärdig och en motsatt signal sänds därefter till hörlurarnas element för att stänga ute bruset. Resultatet blir förhoppningsvis en omslutande känsla av lugn och ro.

Huvudbågen är klädd i Alcantara® – ett mjukt material som flera prestigefyllda internationella företag använder i bl.a. yachter och exklusiva bilar – vilket ger en behaglig känsla hela dagen.

Alla våra sena kvällar har hjälpt honom att ta sig igenom sina

”Hur länge ska du vara kvar ikväll?, frågade jag. Lika länge som du, svarade hon.”

– Mari Muthuswamy, ingenjör på Bose

EN HELKVÄLL

”Vi slutförde hackathon. Vi vann alltihop – och min pappa sover bättre nu.”

 

”Jag vill forska. Jag vill göra saker och ting bättre.”