90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Bättre ljud sedan 1964

Ända sedan Amar G. Bose grundade företaget för över 50 år sedan har vår besatthet av att skapa bättre ljud inspirerat tusentals anställda att drömma, experimentera och uppfinna.

Vi söker allt från försökspersoner till kassapersonal, så kom och bli en del av Boses nästa generation och var med och skapa underbara och omvälvande upplevelser.

Oavsett var på jorden du befinner dig ger vi dig friheten, resurserna och möjligheterna att förvandla idéer till verklighet och at göra bra saker ännu bättre.

"Min vision är att var och en av oss ska kunna arbeta i en miljö där varje individ kan uppnå hela sin mänskliga potential."
– Dr. Amar G. Bose
Grundare av Bose

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Försäljning & marknadsföring

Interagera med kunderna vilkas liv och upplevelser är anledningen till att vi gör det vi gör.

Teknik

Jobba i en miljö där du kan använda din uppfinningsrikedom till att skapa riktigt bra produkter.

Företag

Samarbeta med likasinnade inom en rad olika områden och bygg ett bättre Bose inifrån och ut.

Programutveckling

Hjälp oss vidareutveckla hur våra kunder interagerar med våra produkter.

Informationsteknik

Skapa och underhåll den infrastruktur som bidrar till effektivitet och kontinuerlig innovation i hela företaget.

Studenter & nyutexaminerade

Kickstarta karriären med en praktikplats, yrkeshögskolepraktik eller ett rotationsprogram.

LIVET PÅ BOSE

Konstant förbättring

Vi forskar och testar oss fram eftersom vi hela tiden vill lära oss mer, inte bara för att vi vill skapa fantastiska produkter. Vi vill också att våra anställda ska ha möjlighet att växa. Och eftersom vi uppmuntrar individuella drivkrafter och intressen, hjälper vi dig att utvecklas i en riktning som känns spännande och inspirerande för dig.

Vara tillsammans

Det är människorna som gör Bose så unikt. Vi uppmuntrar öppen kommunikation och aktivt engagemang bland våra medarbetare, och därför har vi skapat grupper som Bose Young Professionals och Women at Bose, men också musikgrupper och olika samhällsaktivitetsgrupper som skapar sammanhållning och gemenskap.

Tro på det goda

Det är viktigt för oss att bedriva en bra verksamhet och att utgöra en bra och berikande del av de platser där vi bor och arbetar. Men vårt välgörenhetsarbete begränsas inte till att enbart skapa goda affärssamarbeten. Vi stödjer lokala välgörenhetsinitiativ, betalt volontärarbete för våra medarbetare, bidragsmatchningar och ett omfattande program i samarbete med militären.

"Varje gång jag har kommit till en punkt i min karriär där jag känner att jag inte längre utmanas, har Bose alltid gett mig chansen att prova något nytt."

– Katherine Jenkins
Strategy Manager, Global Sales

Fördelar

Att skapa fantastiska kundupplevelser är kärnan i det vi gör, men det skulle vara omöjligt utan att också skapa fantastiska upplevelser för våra medarbetare. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, flexibla arbetsstrukturer, produktrabatter och flera alternativ vad gäller sjukvård och pension. Våra anställda har dessutom tillgång till en rad olika program som hjälper dem skapa bra relationer och samarbeten både på och utanför arbetsplatsen i form av t.ex. intressegrupper, volontärarbete och hållbarhetsprojekt.

Våra medarbetares personliga utveckling är lika viktig som deras professionella utveckling, så vi uppmuntrar dem att ta del av våra utbildningsresurser och att delta i våra många företagshälsovårdsaktiviteter och i de specialevenemang som anordnas under året med levande musik, filmvisningar, kändisbesök och mycket mer.

BÄTTRE LIV MED BOSE

Person med QuietComfort 35 trådlösa hörlurar

Konsumentprodukter från Bose

Om de produkter som tas fram i våra laboratorier inte är bättre än föregångarna så lanserar vi dem helt enkelt inte. Det tog oss trots allt 20 år att utveckla vår banbrytande brusreduceringsteknik, och den verkar ju minst sagt omtyckt, så vi tycker att den är väl värd den tid det tog.

Vi tar alltid lärdom av våra misstag. Varje produkt som tas fram är resultatet av en rad krävande utmaningar och omvälvande ändringar som till syvende och sist ger en bättre kundupplevelse.

Men vår passion för att göra bra saker ännu bättre begränsas inte till produktutveckling. Vi strävar varje dag efter att utveckla mer effektiva kommunikationskanaler, ett starkare samarbete och mer produktiva processer. Vi kan bara göra vårt bästa för kunden om vi också gör vårt bästa för att våra medarbetare ska trivas.

VÅRA ARBETSPLATSER

Bose är ett globalt företag som i huvudsak verkar i tre geografiska regioner: Nord- och Sydamerika, Asien-Stillahavsregionen och Europa. Vi kan därför erbjuda karriärmöjligheter över hela världen, från USA, Europa, Mellanöstern, Indien och Kina, till Japan, Taiwan, Singapore och Australien.

Vårt huvudkontor ligger i Framingham i Massachusetts, och härifrån drivs många av våra avdelningar och verksamheter, t.ex. produktutveckling, tillverkning, försäljning, fordonstillbehör och våra globala distributionsplatser. Drömmer du om att bo i en annan del av världen? Har du kompetenser som du vill använda och utveckla? Då har vi förmodligen ett jobb som passar dig.

Nord- och Sydamerika
Kanada
Mexiko
USA

Asien Stillahavsområdet
Australien
Kina
Indien
Japan
Nya Zeeland
Singapore
Förenade Arabemiraten

Europa
Österrike
Belgien
Danmark
Finland
Frankrike
Tyskland
Italien
Norge
Polen
Portugal
Spanien
Sverige
Schweiz
Holland
Storbritannien

Bose jobbar för jämlikhet, integration och mångfald på arbetsplatsen. Vi utvärderar kvalificerade sökanden utan att ta hänsyn till eventuella egenskaper som står under lagstadgat skydd.

Bose kommer inte att diskriminera eller vedergälla sökanden som frågar om, avslöjar eller diskuterar sin eller andra sökandens ersättning.

Bose förbinder sig att arbeta med och att erbjuda rimliga lösningar till personer med funktionsvariation, inklusive sökanden.