NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Sound is Power.

Från ljud till magi sedan 1964

Vårt intresse för ljudets kraft har genom åren inspirerat tusentals medarbetare att fantisera, experimentera och uppfinna. Vi letar ständigt efter nästa generations medarbetare som vill följa med oss på vår resa. 

Dr Amar Bose

”Min vision är att var och en av oss ska kunna arbeta i en miljö där varje individ kan uppnå hela sin mänskliga potential.”

Dr Amar G. Bose

Varför gå med i vårt team?

Ikon för tillväxt

Tillväxt

Vi tror på lärande, både för vårt företag och våra anställda. Vi erbjuder vårt team många sätt att växa, i alla riktningar som inspirerar dig. 

Ikon för team

Teamwork

Våra medarbetare har alltid varit kärnan i Bose, och vi uppmuntrar öppen kommunikation och aktivt engagemang som ett sätt att föra oss samman.

Symbol för personer

Samhälle

Vi strävar efter att vara ett bra företag och en god granne där vi lever och verkar – från företagspartnerskap till lokalt engagemang, betalt volontärarbete för anställda med mera. 

Symbol för fördelar

Fördelar 

Vi arbetar för att säkerställa en fantastisk upplevelse för varje anställd, med konkurrenskraftiga löner och förmåner, flexibla arbetslösningar, produktrabatter och möjlighet till sjukvård och pensionssparande. 

”Varje gång jag har kommit till en punkt i min karriär där jag känner att jag inte längre utmanas, har Bose alltid gett mig chansen att prova något nytt.”

Katherine Jenkins, Transformation och drift, Global marknadsföring

Bose står för lika möjligheter

Bose jobbar för jämlikhet, integration och mångfald på arbetsplatsen. Vi utvärderar kvalificerade sökanden utan att ta hänsyn till eventuella egenskaper som står under lagstadgat skydd.

Bose kommer inte att diskriminera eller vedergälla sökanden som frågar om, avslöjar eller diskuterar sin eller andra sökandens ersättning.

Bose förbinder sig att arbeta med och att erbjuda rimliga lösningar till personer med funktionsvariation, inklusive sökanden.