Gratis frakt om du beställer idag.
 

GE BORT BOSE I PRESENT.
GE BORT DEN DÄR KÄNSLAN.

Det är den tiden på året igen. Julen är här och vi har de perfekta julklapparna till alla på din lista, till och med till dig själv. Ge bort Bose och för dem närmare sin musik och underhållning.

RES BEKVÄMT. RES RÄTT.

PRESENTER TILL
RESENÄRER

För alla som ofta reser på semestern, flyger mycket eller pendlar till jobbet. Res bekvämt med prestanda och brusreducering av högsta klass. Vid ankomst är vår mest populära Bluetooth®-högtalare klar att rocka loss.

FÖR TRÄNINGSPASS. OCH MATCH.

PRESENTER TILL
SPORTFANTASTER

Visst älskar proffsidrottare sina sporthörlurar. Men det gör väl alla andra också? Ge bort trådlösa in-ear-hörlurar som gör att de orkar ge mer. Eller hjälp dem att maxa matchdagen med vår bästa soundbarhögtalare.

JOBBA HÅRT. SPELA MUSIK.

JULKLAPPAR TILL
STUDENTER

De jobbar hårt i skolan. (Visst gör de?) Så skäm bort dem med bättre ljud som hjälper dem att fokusera på sina studier, orka träna mer eller bara spela musik på festen.

FILMKVÄLLAR. MIDDAGSBJUDNINGAR.

JULKLAPPAR TILL
VÄRDAR OCH VÄRDINNOR

Alla som gillar att ha fest vill ha de bästa högtalarna. De här produkterna levererar, med kompromisslös prestanda och möjlighet att lyssna i hela huset. Julklappar till mamma och julklappar till pappa? Javisst.