Gratis frakt om du beställer idag.
 

PRESENTER TILL
VÄRDAR OCH VÄRDINNOR

Hitta den perfekta presenten till mamma och pappa … eller någon annan som gillar att ha fest.

DU VILL HA BÄSTA MÖJLIGA LJUD. SÅ VI GJORDE VÅR BÄSTA SOUNDBARHÖGTALARE.

SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Det är dags för match. Eller kanske en filmkväll. Oavsett vilket är bästa möjliga ljud ett måste. Så vi skapade den bästa soundbarhögtalaren. Den är fullpackad med teknik som optimerar ljudet för film, TV och sport. Och med SoundTouch får du dessutom enkelt tillgång till en hel värld av musik.

VERKLIGHETSTROGET LJUD, TRÅDLÖS MUSIK

Wave SoundTouch IV-system

Det ser kanske bekant ut. Men det här Wave-systemet har även funktioner för streamad musik med SoundTouch. Fylligt ljud och möjlighet att streama webbradio, musikbibliotek, spellistor och populära musiktjänster på hemmets Wi-Fi®-nätverk? Ett perfekt sätt att hålla igång festen.

TA LJUDET I EN NY RIKTNING. ALLA RIKTNINGAR.

SoundLink Revolve+ Bluetooth®-högtalare

Upplev en högtalare med 360°-ljud som är skapad för att sprida djupt, imponerande ljud i alla riktningar. Ställ högtalaren mitt i rummet och ge alla samma ljudupplevelse. Eller ställ den nära en vägg för att ljudet ska reflekteras i rummet och låt dig uppslukas av musiken. Den har ett flexibelt handtag så att du kan ta med dig den var festen än är.

DET SITTER I DETALJERNA. SÅ VI KOMPROMISSADE INTE.

Lifestyle 650-systemet

Det ser lika bra ut som det låter. Akustik. Estetik. Hantverk. Enkelhet. Det här är mer än en gåva – det är det bästa hemmabiosystem med fem högtalare vi någonsin har skapat.