Gratis frakt om du beställer idag.
 

JULKLAPPAR TILL
VÄRDAR OCH VÄRDINNOR

Hitta den perfekta julklappen till mamma och pappa … eller någon annan som gillar att ha fest.

VERKLIGHETSTROGET LJUD, TRÅDLÖS MUSIK
Wave SoundTouch-system IV

Det ser kanske bekant ut. Men det här Wave-systemet har även funktioner för streamad musik med SoundTouch. Fylligt ljud och möjlighet att streama webbradio, spellistor och populära musiktjänster på hemmets Wi-Fi®-nätverk – ett perfekt sätt att hålla igång festen.

TRÅDLÖS MUSIK I FLER ÄN ETT RUM
SoundTouch 10 x 2 startpaket för trådlöst ljud

Gör hemmafesten bättre än någonsin genom att streama musik i två rum. Med det här SoundTouch-paketet kan du lyssna på samma, eller olika, musik i två rum.

DU VILL HA DET BÄSTA LJUDET. SÅ VI SKAPADE DEN BÄSTA SOUNDBARHÖGTALAREN.
SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Det är match. Eller kanske filmkväll. Oavsett vilket är bästa möjliga ljud ett måste. Så vi skapade den bästa soundbarhögtalaren. Den är fullpackad med teknik som optimerar ljudet för film, tv och sport. Och med SoundTouch får du dessutom enkelt tillgång till en hel värld av musik.

DET SITTER I DETALJERNA. VI CHANSAR INTE.

Lifestyle 650-systemet

Designat för att se lika bra ut som det låter. Akustik. Estetik. Hantverk. Enkelhet. Det här är mer än en gåva – det är det bästa hemmabiosystem med fem högtalare vi någonsin har skapat.

VÅR MEST KRAFTFULLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE
Högtalaren SoundTouch 30

Vårt bästa SoundTouch-system med en högtalare ger ett otroligt ljud som väcker uppmärksamhet. Streama musiktjänster, webbradio och spellistor via Wi-Fi-nätverket hemma. Med ett enkelt knapptryck blir högtalaren festens mittpunkt.

KLART LJUD SOM FYLLER HELA RUMMET FRÅN ETT KOMPAKT TRÅDLÖST MUSIKSYSTEM

Wave-musiksystem IV

Det är bara att koppla in det och sätta på musiken. Vanliga eller brända cd/mp3-skivor matas in direkt på framsidan och den slimmade fjärrkontrollen styr systemets alla funktioner från var som helst i rummet. De smidiga touchknapparna för på/av/snooze är helt osynliga.

Wave-system IV

7 399,00 kr

(19)