Gratis frakt om du beställer idag.
 

PRESENTER TILL
SPORTFANTASTER

De älskar att kolla på stora matcher. Och de tränar som om de själva tänkte spela. Här är presenterna de kommer att älska.

FÅR HJÄRTAT ATT SLÅ ETT EXTRA SLAG. MÄTER DINA HJÄRTSLAG.

SoundSport trådlösa hörlurar

Med våra avancerade trådlösa sporthörlurar når träningen nya höjder. SoundSport Pulse-hörlurarna har en inbyggd pulsmätare som gör det enkelt att följa resultaten utan att du missar ett enda taktslag.

KRAFTFULLT LJUD SOM HÅLLER DIG IGÅNG

SoundSport trådlösa hörlurar

Orka mer med kraftfullt ljud – utan trassliga sladdar. Bekväma in-ear-hörlurarna som sitter stadigt och bekvämt under träningen. Hörlurarna tål både svett och regn och har lång batteritid.

SPECIALERBJUDANDE

REDO FÖR MUSIK

SoundLink Revolve Bluetooth®-högtalare

Högtalare med äkta 360°-ljud – perfekt för snabba träningspass. Eller så kan du ta den med ut i trädgården. Den ger jämnt och enhetligt ljud och den är slitstark och vattentålig. Alla kan njuta av musiken, oavsett om de sitter eller står.

DU VILL HA BÄSTA MÖJLIGA LJUD. SÅ VI GJORDE VÅR BÄSTA SOUNDBARHÖGTALARE.

SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Det är dags för match. Eller kanske en filmkväll. Oavsett vilket är bästa möjliga ljud ett måste. Så vi skapade den bästa soundbarhögtalaren. Den är fullpackad med teknik som optimerar ljudet för film, TV och sport. Och med SoundTouch får du dessutom enkelt tillgång till en hel värld av musik.