Gratis frakt om du beställer idag.
 

PRESENTER TILL
RESENÄRER

Populära presenttips till resenärer. De kommer att planera nästa resa redan innan presentpappret hinner nå golvet.

DET BÄSTA FRÅN BOSE. NU ÄNNU BÄTTRE.

QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar 

Bose bästa hörlurar är nu ännu bättre och perfekta att ha på resan eftersom de har världsledande brusreducering i tre olika nivåer. Stäng ute bullret från flygplansmotorerna eller välj att släppa in viktiga flygplatsanrop. Den lyxiga passformen gör att de sitter bekvämt även under riktigt långa flygningar.

DEN PERFEKTA RESKAMRATEN

SoundLink Micro Bluetooth®-högtalare

En kraftfull, kompakt, robust och vattentålig högtalare för vandrare, cyklister, backpackers eller andra som tycker om att röra på sig. Den har en slitstark bärrem i silikon så att du enkelt kan ta den med dig. En högtalare som låter musiken följa med.

REDUCERAR BRUS. OCH KONTROLLERAR DET.

QuietControl 30 hörlurar

Våra senaste trådlösa in-ear-hörlurar är lätta och bekväma. Ta med dem överallt och välj själv hur mycket av omgivningen du vill släppa in med reglerbar brusreducering.

TA LJUDET I EN NY RIKTNING. I ALLE RETNINGER.

SoundLink Revolve Bluetooth®-högtalare

En perfekt reskamrat som hänger med på hela resan. Det här är en av våra bästa bärbara högtalare. Den ger äkta 360°-ljud med förvånansvärt hög volym trots sin ringa storlek. Vill du ta med den utomhus? Inga problem! Den är imponerande slitstark och vattentålig så att du kan ta den med överallt.