Använda Bose SoundTouch Control Skill för Amazon Alexa (videoklipp)

Gäller:

mer...

Obs! Bose SoundTouch Control Skill för Amazon Alexa är endast tillgänglig för konton med språkinställningen amerikansk engelska. Övriga språk stöds inte. Amazon Alexa är inte tillgängligt i alla länder.

Lägga till ditt SoundTouch-konto i Alexa-appen

Logga in på ditt SoundTouch-konto med Alexa-appen. Om du inte har Alexa-appen installerar du den från den mobila enhetens appbutik. Sedan loggar du in på appen med hjälp av ditt Amazon-konto:

1. Öppna Amazon Alexa-appen på den mobila enheten
  2. Välj Skills på appmenyn
  3. Ange Bose i sökfältet och tryck på sökikonen
  4. Välj Bose SoundTouch Control Skill bland sökresultaten
  5. Välj Enable (aktivera)
  6. Ange användarnamnet och lösenordet för ditt SoundTouch-konto när du uppmanas till det

Styra SoundTouch-systemet med Alexa

Alexa kan styra uppspelning, volym och ström på dina SoundTouch-system och ge hjälp med kommandon samt information om vad som spelas upp.

• Du styr systemet genom att säga ”Alexa, be Bose att (kommando)”.

Obs! Om du har fler än ett system styr du ett specifikt system genom att säga ”i [systemnamnet]” efter kommandot (t.ex. ”Alexa, be Bose att spela förval 1 i vardagsrummet”).

Exempel på vanliga kommandon:

Alexa kan tolka kommandofraser på många sätt. Nedan är exempel på vanliga fraser för att styra systemet:

• Alexa, be Bose att aktivera (eller avaktivera) sovrummet
  • Alexa, be Bose att höja (eller sänka) volymen i köket
  • Alexa, be Bose att spela (eller pausa, hoppa framåt, hoppa bakåt) i vardagsrummet
  • Alexa, be Bose att spela förval 3 i sovrummet
  • Alexa, fråga Bose vad som spelas i köket
  • Alexa, be Bose att spela jazz i alla högtalare

Be Alexa om hjälp med SoundTouch-systemkommandon

Du kan be Alexa om hjälp med vilka kommandon som går att använda. Begär hjälp genom att säga ”Alexa, be Bose om hjälp”.