Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ladda ned uppdateringsprogrammet

Så här hämtar du programvaruuppdateringen:

  • Gå till www.bose.com/musicians
  • Håll muspekaren på fliken Downloads (Hämtningar) under banderollen och välj alternativet L1 Software Updater
  • Hitta och välj rätt PC- eller MAC-version av L1 Updater Software
  • Spara filen. När den har hämtats klickar du på Öppna eller Kör

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback