Para ihop hörlurarna med en annan enhet

Gör så här för att para ihop hörlurarna med en annan enhet:

dra strömknappen/bluetooth®-knappen på höger öronkåpa hela vägen upp till bluetooth-symbolen. håll kvar den där tills du hör ”klar att para ihop med annan enhet” eller ser att bluetooth-indikatorn blinkar blått.

kontrollera att bluetooth har aktiverats på din mobila enhet. (bluetooth-menyn hittar du normalt i menyn inställningar.)

Välj ”Bose AE2 SoundLink” i enhetslistan.

du hör meddelandet ”ansluten till <enhetens namn>” eller ser att bluetooth-indikatorn lyser med ett fast vitt sken.

Obs! Se efter i den mobila enhetens bruksanvisning om du vill veta mer om hur den kan paras ihop med och anslutas till andra enheter.