Utföra en uppdatering av programvaran

Det kan behövas regelbundna uppdateringar för att SoundLink® Wireless Mobile-högtalaren ska vara kompatibel med mobila enheter som släpps efter din högtalares tillverkningsdatum.

Så här installerar du en Bose®-systemuppdatering:

Obs! En USB-A till mikro-USB-B-kabel krävs för denna uppdatering.

Se till att din dator är ansluten till internet

Klicka här för att hämta och köra uppdateringsprogrammet

Beroende på vilken dator du använder, välj antingen "Hämta för Windows" eller "Hämta för Mac"

För Windows PC

Hämta programmet och gör så här:

I fönstret "Filhämtning" klickar du på "Kör" eller "Spara"

Om du väljer "Kör" följer du anvisningarna för att slutföra uppdateringen

Om du väljer "Spara" ska du välja en plats där du vill spara filen (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe). Gå sedan till den platsen och starta programmet

Välj språk från listan

Läs och godkänn "licensavtalet för slutanvändare"

Kontrollera att administratörsinformationen finns för din dator

Om det behövs ska du installera de drivrutiner som krävs genom att klicka på knappen "Installera drivrutin"

När installationen av drivrutinerna är klar, vilket visas med en grön bock, klickar du på "Nästa" för att fortsätta

Sätt i strömkabeln i ett fungerande vägguttag och slå på SoundLink®-högtalaren. Anslut sedan högtalaren till datorn med en USB-A till mikro-USB-B-kabel

Förbereda högtalaren för uppdateringen. När kommunikationen har upprättats klickar du på "Nästa" för att fortsätta

Koppla inte bort och ta inte ur SoundLink®-högtalarens strömkabel medan uppdateringen pågår

SoundLink®-högtalaren kan stängas av när uppdateringen är klar

För Mac

Hämta programmet och gör så här:

Klicka på Spara i fönstret "Filhämtning". Välj en plats där du vill spara filen (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe). Gå sedan till den platsen och starta programmet

Välj språk från listan

Läs och godkänn licensavtalet för slutanvändare

Om det behövs ska du installera de drivrutiner som krävs genom att klicka på knappen "Installera drivrutin"

Du kan behöva ange användarnamn och lösenord

När installationen av drivrutinerna är klar, vilket visas med en grön bock, klickar du på "Nästa" för att fortsätta

Sätt i strömkabeln i ett fungerande vägguttag och slå på SoundLink®-högtalaren. Anslut sedan högtalaren till datorn med en USB-A till mikro-USB-B-kabel

Förbereda SoundLink®-högtalaren för uppdateringen

När kommunikationen har upprättats påbörjas uppdateringen automatiskt. Koppla inte bort och ta inte ur högtalarens strömkabel medan uppdateringen pågår

Högtalaren kan stängas av när uppdateringen är klar