Använda Bose AR

Bose Frames har tillverkats med Bose AR-teknik. När du ansluter dina Frames till Bose Connect-appen (endast för iPhone- och iPad-användare) visas funktionsikonen "Bose AR". Om du trycker på ikonen visas Bose AR Showcase. Den innehåller flera mobilappar från partner inom olika kategorier, bl.a. resor, underhållning och aktiviteter. Fler partnerappar och upplevelser är under utveckling och kommer att fortsätta läggas till i Bose AR Showcase under det kommande året. Tillgängligheten för partnerapparna kan variera beroende på region och vissa översätts endast till engelska. Bose AR Showcase och handledning om funktioner kommer till att börja med endast att översättas till engelska. Android-apparna är fortfarande under utveckling.

Bose Connect-appen måste uppdateras till version 8.0 eller senare, och vissa Frames kan behöva en programvaruuppdatering för att den nya funktionen ska kunna användas. Produktuppdateringar kan utföras via Connect-appen eller på btu.bose.com.