Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Använda Bose AR

Vissa QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar har tillverkats med Bose AR-teknik. För att ta reda på om hörlurarna har den här funktionen ansluter du dem till Bose Connect-appen. Ikonen Bose AR visas när den hittar en ihopparad Bose AR-produkt. Dessutom är QC35 II-enheter med serienummer som slutar med AZ Bose AR-aktiverade.

Om du trycker på Bose AR-ikonen visas Bose AR App Showcase. Den innehåller flera mobilappar från partner inom olika kategorier, bl.a. resor, underhållning och aktiviteter. Fler partnerappar och upplevelser är under utveckling och kommer att fortsätta läggas till i Bose AR Showcase under det kommande året. Tillgängligheten för partnerapparna kan variera beroende på region och vissa översätts endast till engelska. Bose AR Showcase och handledning om funktioner kommer till att börja med endast att översättas till engelska.

Bose Connect-appen måste uppdateras till version 8.0 eller senare, och vissa hörlurar kan behöva en programvaruuppdatering för att den nya funktionen ska kunna användas. Produktuppdateringar kan utföras via Connect-appen eller på btu.bose.com.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback