Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda repeteringsläget med CD-skivor

Läget upprepa uppspelning startar automatiskt om samma innehåll från början när det är klart. Det är praktiskt om du vill spela upp samma innehåll om och om igen, till exempel ett album eller en spellista.

Använda upprepningsfunktionen för CD-skivor:

Så här upprepar du ett CD-spår:

1. Spela upp ett spår på CD-skivan
  2. På fjärrkontrollen trycker du på uppspelningsknappen tills UPPREPA SPÅR visas på displayen .

Så här upprepar du en hel CD-skiva:

1. Spela upp ett spår på CD-skivan
  2. På fjärrkontrollen trycker du på uppspelningsknappen tills REPEAT DISC (UPPREPA SKIVA ) visas på displayen.

Upprepa en MP3-mapp på en MP3-CD-skiva:

1. Välj mappen ta
  2. På fjärrkontrollen trycker du på uppspelningsknappen tills MAPPEN REPEAT  visas på displayen.

Så här stänger du av upprepning:

Tryck på knappen Play mode på fjärrkontrollen tills NORMAL UPPSPELNING visas i teckenfönstret o reject the disc.