Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda funktionen för kontinuerlig uppspelning

När kontinuerlig uppspelning är aktiverat växlar systemet automatiskt till den ljudkälla du väljer efter att en CD-skiva har spelats upp. Det gör att musiken kan fortsätta spela upp från antingen radion eller en ljudenhet som är ansluten till AUX-ingången.

Så här aktiverar eller avaktiverar du en ljudkälla för kontinuerlig uppspelning:

1. På fjärrkontrollen håller du knappen Larminställning intryckt  tills menyn FÖRVAL visas på systemets skärm
  2. Tryck på Tune/MP3 > -knappen repeatedl ytills CONT PLAY- visas
  3. Använd knapparna Time – eller Time + för att välja en audi -källa, eller VÄLJ NO för ATT stänga av kontinuerlig uppspelning
  4. Vänta i 10 sekunder eller tryck på knappen Larminställning  till stäng inställningsmenyn