Lifestyle® 48 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Vissa inställningar eller systemmenyalternativ är inte tillgängliga

Beroende på vilken källa du har valt kan vissa inställningar och/eller funktioner vara otillgängliga. För att få en bättre förståelse, se följande steg:

Kontrollera om menyn System kan visas.

Om systemmenyn inte kan visas läser du Systemmenyn visas inte på TV-skärmen

Kontrollera om menyn Inställningar kan visas.

Om menyn Inställningar inte kan visas läser du menyn Inställningar visas inte på TV-skärmen

När ljudbearbetning är inställd på Automatisk är vissa ljudinställningar inte tillgängliga.

Om ljudbearbetning är inställd på Automatiskkan du inte justera Movie EQ, Range Compressio eller Mono-avkodning manuellt. Dessa inställningar ställs in automatiskt och visas inte på menyn esettings. Mer information finns i ändra inställningar för ljudbearbetning.

Om det finns en ljud-CD eller MP3-CD i enheten visas olika alternativ på menyn Inställningar.

När en ljud-CD eller MP3-CD finns i enheten läggs alternativet spår till på menyn Inställningar

Om det finns en DVD-skiva i systemet kommer alternativen på menyn Inställningar att se annorlunda ut.

När en DVD-skiva finns i systemet läggs följande inställningsmenyalternativ till på den befintliga menyn:
  1. Time
  2. Titel
  3. Kapitel
  4. Ljudspår
  5. Textningsspråk
  6. Kameravinkel
  7. AB upprepa

Om en VS-2 är ansluten är alternativen på menyn Inställningar olika.

Om en VS-2 är ansluten läggs följande systemmenyalternativ till i menyn:
  1. Videoupplösning
  2. Beständig video
  3. Inställningar på TV:n.
När en VS-2 är ansluten läggs följande inställningsmenyalternativ till i menyerna för externa källor och DVD:
  1. Ljudfördröjning
Med videoupplösning ändras alternativen på menyn Inställningar.
Om videoupplösningen är inställd på "justerbar" är alternativen för videoupplösning tillgängliga på menyn Inställningar. Information om hur du ställer in videoupplösning finns i ställa in videoupplösning

Om biblioteksmenyn saknas lagrar du mer än en skiva i systemet.

Det måste finnas minst två lagrade skivor i systemet för att lagrad skivinformation ska visas i uMusic-systemets menyer. Information om hur du visar lagrade CD-skivor finns i navigera i uMusic-biblioteket för att hitta musik.

Med inställningen widescreen-TV ändras de alternativ som är tillgängliga på menyn System.

Olika videoinställningar visas på systemmenyn när widescreen-TV är inställt på Ja eller Nej. Mer information finns i använda widescreen-TV-inställningen.

Återställ mediecentret

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Ditt mediecenter kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.