Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

System software download started but will not complete

Om en systemuppdatering startade med nedladdning men fastnar eller inte slutfördes kan du försöka med följande:

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När en enhet är aktiv i nätverket använder de en del av routerns tillgängliga bandbredd. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – som videoströmning, spel, videosamtal, säkerhetskopiering av data osv. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Stäng av alla enheter eller appar som använder mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. Om möjligt använder du en Ethernet-kabel istället för Wi-Fi för att ansluta enheter med hög bandbredd till nätverket. Detta frigör trådlös bandbredd för enheter som behöver anslutas trådlöst.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet synda den th earea av din produkt  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill förhindra att någon enhet stör försöker du koppla ur nätsladden eller inaktivera Wi-Fi på enheten. Om problemet är löst när en viss enhet tas bort kan du om  möjligt ta bort den från produkten.  Om enheten har en trådlös kanalinställning kan du även prova en annan kanal.

Starta om routern.

Router -sskan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan på att den startas och ansluts. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet avbryts under återställningen.)

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Prova att sätta högtalaren i återställningsläge.

Om högtalaren inte svarar under eller efter en uppdatering kan högtalaren ställas i återställningsläge för att lösa problemet. Anvisningar finns i använda återställningsläge.