90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

System software download started but will not complete

Om en systemuppdatering startade med nedladdning men fastnar eller inte slutfördes kan du försöka med följande:

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När  aDevice är aktiv i ditt nätverk använder de en del av den tillgängliga bandwidt o fdin router. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – lik evideo streaming, spel, videosamtal, dabackups  , etc. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Vänd på valfri enhet eller app som kan använda mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. (Tips! Jag är ledig, använd en Ethernet-kabel istället för Wi-F ito ansluta enheter med hög bandbredd till ditt nätverk. Den här sfrigör u pwireless bandbredd för enheter som behöver anslutas trådlöst.)

Se till att SoundTouch-adaptern som är ansluten till produkten är inom routerns räckvidd.

Om produkten är trådlöst ansluten till routern ska du se till att den befinner sig i ett område med bra Wi-Fi-signal.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet synda den th earea av din produkt  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill förhindra att någon enhet stör försöker du koppla ur nätsladden eller inaktivera Wi-Fi på enheten. Om problemet är löst när en viss enhet tas bort kan du om  möjligt ta bort den från produkten.  Om enheten har en trådlös kanalinställning kan du även prova en annan kanal.

Starta om routern.

Router -sskan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan på att den startas och ansluts. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet avbryts under återställningen.)

Prova att uppdatera produkten med hjälp av en annan tillgänglig alternativ uppdateringsmetod.

Jag har en särskild uppdatering för er rproduct isn' tinstalling som väntat, det finns alternativa sätt att inte installera den. Försök med de olika uppdateringsmetoderna för att inte ändra tonen. Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara.

Prova att ansluta produkten till routern med en Ethernet-kabel.

Om produkten fungerar när du använder en trådbunden nätverksanslutning är problemet relaterat till konfigurationen av det trådlösa nätverket. Om du inte behöver använda en trådlös anslutning kan du använda en trådbunden anslutning. Mer information finns i Konfigurera produkten.