SoundTouch® 20 system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att ansluta till det inbyggda installationsnätverket för en Bose-produkt

Den trådlösa Bose-produkten har ett internt Wi-Fi-nätverk som används för systeminstallationsprogrammet. Om det här nätverket inte kan anslutas eller hittas av enheten som används för att konfigurera produkten kan du försöka med följande:

Slå av och på Wi-Fi på enheten.

På enheten som kör Bose-appen går du till Wi-Fi-inställningarna och stänger av och slår på Wi-Fi igen

Vänta i 20 sekunder och uppdatera sedan nätverkslistan i enhetens Wi-Fi-inställningar.

När du använder en alternativ installationsmetod kan det ta en stund innan enheten känner av Bose-nätverket. Vänta i 20 sekunder, uppdatera nätverkslistan i enhetens Wi-Fi-inställningar och leta sedan efter och välj Bose-nätverket.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Starta om enheten som används för att ansluta till Bose-systemet.

Elektronik – som smarttelefoner, surfplattor och datorer – kan behöva startas om då och då för att korrigera mindre bearbetningsfel. Detta görs vanligtvis genom att du vrider på enheten och om möjligt tar ut batteriet i 15 sekunder. Slå sedan på enheten och försök igen.

För Android-enheter går du till enhetens Wi-Fi-inställningar och avaktiverar smart eller automatisk nätverksväxling.

Vissa Android-enheter har en funktion som hindrar enheten från att ansluta till ett nätverk utan internetanslutning. Det kan förhindra att enheten ansluts till Bose-produktens installationsnätverk. Om du vill avaktivera den här funktionen går du till enhetens Wi-Fi-inställningar, väljer Avancerat och avmarkerar Smart nätverksswitch eller Automatisk nätverksswitch. (Obs! Vissa enheter kan hänvisa till den här funktionen med ett annat namn.)

För Android-enheter går du till Wi-Fi-inställningar och väljer det trådlösa Bose-nätverket.

Jag växlar inte automatiskt till Bose-produktens interna installationsnätverk. Gå till enhetens Wi-Fi-inställningar en dtap Bose -nätverksnamn för att ansluta till den.

Prova alternativet för manuell anslutning för att ansluta till produktens inbyggda installationsnätverk.

Din mobila enhet kanske bara visar ett visst antal tillgängliga nätverk. Försök att lägga till en ny nätverksanslutning manuellt:  När du uppmanas att ange ett nätverksnamn anger du Bose SoundTouch Wi-Fi-nätverk.

För iOS-enheter avaktiverar du Wi-Fi Assist.

Om enheten inte kommer att ansluta till Bose-produktens installationsnätverk går du till Enhetsinställningar , väljer Cellular an ddisable Wi-Fi Assist.  Tryck sedan på Bose-nätverksnamnet för att ansluta till det. (Obs! Wi-Fi Assist finns tillgängligt på iOS 9 och senare.)

Kontrollera att enheten som kör Bose-appen är nära din Bose-produkt.

Håll enheten du vill ansluta nära din Bose-produkt för att vara säker på att den är inom räckvidden för din produkt med Wi-Fi-nätverk

Om du inte kan ansluta till Wi-Fi med Bose-appen kan du prova med en alternativ anslutningsmetod.

Det går inte att ansluta produkten till nätverket med hjälp av metoden enormal setu pmethod i Bose-appen. Försök med en alternativ metod. Mer information finns i ansluta till ett Wi-Fi-nätverk.

Försök med en annan enhet eller dator.

Hämta och installera Bose-appen på en annan dator eller mobil enhet för att avgöra om problemet är relaterat till den fasta enheten eller dess inställningar.

Starta om den alternativa installationsmetoden.

På ovansidan av systemet håller du knapparna 2 och Volym - intryckta i fem sekunder.

Stäng av och slå på produktens Wi-Fi-funktion.

Om du inaktiverar och sedan återaktiverar produktens Wi-Fi-funktion kan anslutningsproblem lösas. Mer information finns i slå på eller stänga av Wi-Fi för produkten.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om den alternativa installationsmetoden igen.

Tryck på knapparna 1 och Volym - i 10 sekunder och sedan på knapparna 2 och Volym - i fem sekunder.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.