SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till ett SoundTouch-system i nätverket till ditt konto

Om ett SoundTouch-system är anslutet till ditt nätverk men inte kopplat till ditt konto kan du lägga till det i ditt konto. På så sätt kan du komma åt ytterligare funktioner i SoundTouch-appen och gruppera systemet med andra SoundTouch-system på ditt konto.

Lägg till ett SoundTouch-system som redan är anslutet till ett annat nätverk genom att följa dessa steg:

1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

Menu icon in the upper left

2. Välj Lägg till eller återanslut högtalare

3. Välj högtalaren är redan ansluten till nätverket och vänta medan appen söker efter system

4. Välj KONFIGURERA SYSTEMET bredvid det system som ska installeras och följ appinstruktionerna (Obs! Om systemet inte visas väljer du UPPDATERA LISTA för att söka efter system igen

SoundTouch systems found screen