Lifestyle® SoundTouch® 135 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera SoundTouch-appen på en Android-enhet

Med den kostnadsfria Bose SoundTouch-appen kan du installera och få ut mesta möjliga av ditt SoundTouch-system. Använd appen för att lägga till musiktjänster, gruppera flera system, få åtkomst till avancerade inställningar och mycket mer. Ta reda på hur du skaffar appen till din Android-enhet mobil enhet

Hämta och installera appen från Google Play Store

Den kostnadsfria Bose SoundTouch-appen kan hämtas från Google Play-butiken. Klicka här för att söka efter Bose SoundTouch i Google Play-butiken för att hitta appen.