Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta namn på ett system

Du kan välja eller ange ett annat namn för produkten. Detta är till exempel användbart om du har flera system. Du kan ge dem namnet på rummet de är i för att hjälpa dem att skilja mellan dem i appen.

Så här byter du namn på produkten:

1. Tryck på ikonen Inställningar i Bose Music-appen icon i det övre högra hörnet.
    Tips! Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet väljer du önskad produkt.
  2. Välj Produktnamn.
    Obs! Produktinställningarna (visas nedan) varierar beroende på vald produkt

3. Välj ett namn i listan eller ange ett anpassat namn i fältet längst ned.

4. Tryck på Spara längst ned på skärmen.