CineMate® 120 högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta namn på ett system

Du kan välja eller ange ett annat namn för produkten. Detta är till exempel användbart om du har flera system. Du kan ge dem namnet på rummet de är i för att hjälpa dem att skilja mellan dem i appen.

Ändra ett systemnamn från SoundTouch-appen:

1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

2. Välj Inställningar > Högtalarinställningar och nselec tth esystem att byta namn på

3. Tryck eller klicka på fältet Högtalarnamn för att ändra systemnamnet.