Lifestyle 550 home entertainment system

Försäljning från 2018 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Meddelandet "systemet spelar upp en annan källa" visas

Det här meddelandet kan visas om det är problem med kommunikationen med den anslutna SoundTouch-adaptern. Lös problemet genom att försöka med följande:

Slutför installationen av SoundTouch-källan på det anslutna systemet.

Om SoundTouch-adaptern konfigurerades för anslutning till nätverket men installationen inte slutfördes i det anslutna systemet visas det här meddelandet. På systemkonsolen trycker du på knappen Inställningar och väljer sedan Nätverksinstallation med hjälp av fjärrkontrollen. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen. Mer information finns i Konfigurera produkten.