Lifestyle® 38 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in ljudfördröjning

Ljudfördröjning ger valbar latens till ljudsignalen. Detta är användbart i situationer där TV-bilden visas något innan det medföljande ljudet hörs. Använd denna inställning för att synkronisera ljudet med videobilden.

Så här ställer du in ljudfördröjning:

Innan du börjar

Audio Delay-funktionen är tillgänglig på systemkonsoler som kör programvaruversion 030100 eller senare. Mer information finns i Kontrollera programvara eller firmware-version.

Ställa in ljudfördröjning

Obs! Den här inställningen påverkar all video som spelas upp i systemet.
  1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen . (Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald.)
  2. Bläddra ned och välj Ljudfördröjning.
  3. Bläddra åt höger för att välja alternativ för ljudfördröjning.
  4. Bläddra uppåt eller nedåt för att ställa in ljudfördröjningen från 0 till 8. (Tips! Standardinställningen är 2.)
  5. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.