Lifestyle 525 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Återansluta en Bluetooth®-enhet som du redan har anslutit

Produkten kommer ihåg de senaste Bluetooth-enheterna som den parades ihop med så att den snabbt och automatiskt kan återansluta till dem. Detta är användbart om produkten ansluts till en annan enhet när du slår på den eller om du bara vill byta till en annan enhet.

Återanslutning av en Bluetooth®-enhet som du tidigare anslutit sker automatiskt.

När du väljer Bluetooth-källan på produkten försöker den automatiskt välja den senast anslutna Bluetooth-enheten. Om den enheten inte är tillgänglig och du har anslutit andra enheter kan det hända att det blir en kort fördröjning medan den söker efter de andra enheterna i ordning efter den senast anslutna enheten.

T oannorlunda enhet håller du ned Bluetooth -knappen tills redo att ansluta visas på skärmen. Välj sedan din Bose-produkt från Bluetooth-menyn på den enhet du vill ansluta.

Om du inte kan ansluta en Bluetooth®-enhet kan du prova våra felsökningsförslag.

Mer information finns i kan inte ansluta en Bluetooth®-enhet.