Lifestyle® 38 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in bildupplösning

Systemets videoupplösning kan justeras. På så sätt kan du matcha upplösningen från Bose-systemet med TV:ns upplösning för bästa bildkvalitet.

Setting video resolution.

Den här funktionen gör att du kan använda den interna videokonverteraren eller skicka en inkommande signal till TV:n utan att konvertera den.

Ställa in videoupplösning:

Funktionen är tillgänglig när tillbehöret VS-2 videoförstärkare används för att ansluta systemet till en T Vmed en HDMI-kabel.

Ställa in videoupplösning på systemmenyn

1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
  2. Bläddra åt höger för att välja Video
  3. Bläddra ned till videoupplösning
  4. Bläddra åt höger för att välja aktuell inställning
  5. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja fast eller justerbar
    • Fast: Detta ställer in systemet så att det går över till samma upplösning till din TV som om den tar emot från en ansluten enhet. Om till exempel en ansluten mediespelare skickar 1080p till ditt system  skickar din syste mwill 1080p till din TV. Men om TV:n inte accepterar 1080p kommer ditt system att söka efter e-video till den högsta upplösning som TV:n kan visa.
    • Justerbar: På så sätt kan du välja en specifik upplösning
      1. Tryck på knappen Inställningar
        Tips! Se till att systemet inte är på AM/F Mor CD/DVD-källan. Det går inte att välja en upplösning på dessa källor
      2. Bläddra ned till videoupplösning
      3. Bläddra åt höger för att markera den aktuella inställningen
      4. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja en upplösning:
        • 480/576p (lägsta kvalitet)
        • 720p
        • 1080i
        • 1080p (högsta kvalitet)

Ställa in videoupplösning från systemdisplayen

Om videoupplösningen är inställd på justerbar (se ovan) och upplösningen är felaktigt inställd för TV:n kan det hända att bilden inte visas. I sådana fall kan du justera inställningen för videoupplösning från systemdisplayen.
  1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
    Tips! Se till att systemet inte är på AM/FM- eller CD/DVD-källan. Det går inte att välja en upplösning på dessa källor
  2. Rulla nedåt tills >Video Res: Visas på displayen
  3. Bläddra till höger så att Video Res:> visas
  4. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja en upplösning:
    • 480/576p (lägsta kvalitet)
    • 720p
    • 1080i
    • 1080p (högsta kvalitet)