Bose Smart Speaker 500

Försäljning från 2018 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till ett iHeartRadio-konto

Du kan lägga till musiktjänster på ditt Bose-konto för att få tillgång till en mängd olika strömmade innehåll. (Obs! Music services vary by region.)

Lägg till ett iHeartRadio-konto.

Saker att veta

• IHeartRadio är endast tillgängligt för användare i nUSA
  • Befintliga iHeartRadio-konton som använder din Facebook-inloggning nca läggs till i Bose-appen
  • Om du vill skapa ett nytt konto med en Facebook-inloggning går du till iHeartRadio-appen eller -webbplatsen, skapar eThe-kontot, öppnar Bose-appen och loggar in på det konto du skapade
Lägga till ett iHeartRadio-konto
  1. I Bose Music-appen trycker du på ikonen My Bose icon uppe till vänster
    Tips! Om du inte ser ikonen, ta pa-produkt för att välja den, leta sedan efter ikonen
  2. Tryck på ikonen Mitt konto icon
  3. Tryck på hantera musiktjänster
  4. Tryck på Lägg till ny tjänst
  5. Bläddra till och ta piHeartRadio -ikonen
  6. Följ instruktionerna i appen för att  skapa ditt konto iHeartRadio konto
    Tips! Standardwebbläsaren på din enhet kan vara öppen för att kompla elogi nthrough iHeartRadio
  7. Tryck på klar med tjänster.