Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till ett iHeartRadio-konto

Du kan lägga till musiktjänster på ditt Bose-konto för att få tillgång till en mängd olika strömmade innehåll. (Obs! Music services vary by region.)

Så här lägger du till ett iHeartRadio-konto:

IHeartRadio är tillgängligt för användare i USA.
  1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

2. Välj Lägg till tjänst

3. Välj iHeartRadio:

• Om du vill logga in på ett befintligt iHeartRadio-konto anger du e-postadress och lösenord för kontot och väljer LÄGG TILL KONTO
    • Om du vill logga in på ett befintligt konto iHeartRadio-konto linke dto en Facebook-inloggning väljer DU LOG i NButton med Facebook-ikonen och anger sedan kontouppgifterna*
    • Om du vill skapa ett nytt konto väljer DU SKAPA IHEARTRADIO ACCOUN och anger den nya kontoinformationen*

*Befintliga iHeartRadio-konton som är länkade till en Facebook-inloggning kan läggas till. Du kan dock inte skapa ett nytt konto med en Facebook-inloggning från SoundTouch-appen. Om du vill skapa ett nytt konto med en Facebook-inloggning skapar du kontot med hjälp av iHeartRadio-appen eller webbplatsen. När du har skapat det kan du logga in på det kontot i SoundTouch-appen.