Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera volymnivån för de bakre surroundhögtalarna

Volymnivån för de båda bakre surroundhögtalarna kan justeras oberoende av de främre högtalarna. Detta är användbart om du till exempel vill höja eller sänka ljudet från de bakre högtalarna.

Så här vrider du upp eller ned surroundhögtalarnivån:

1. Tryck på KNAPPEN MER på fjärrkontrollen för att visa menyn på fjärrdisplayen
  2. Bläddra uppåt eller nedåt till av Settings(av-inställningar) och tryck sedan på OK
  3. Välj System av-inställningar
  4. Välj Surround
  5. Bläddra åt vänster eller höger för att välja en inställning
  6. Vänta 10 sekunder tills menyn stängs.

Så här justerar du nivåerna för center- och surroundhögtalare med SoundTouch-appen:

1. Tryck på Inställningar i SoundTouch-appmenyn
    Tips: Om du vill öppna appmenyn trycker du på menyikonen  uppe till vänster

The Bose Connect app menu screen

2. Tryck på Högtalarinställningar, tryck på systemet för att justera

The Bose Connect app settings screen The Bose Connect app speakers screen

3. O nHögtalarinformationsskärmen , tryck på Ljudinställningar

The Bose Connect app speaker details screen

4. Under Centrera nivå eller Surround nivå, tryck på höger och vänster pilar på vardera sidan av volum ebar för att vrida upp eller ner mitten eller surround högtalare nivåer.

The Bose Connect app audio settings screen