CineMate® 520-högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Tilldela ljudingångar

Källknapparna på fjärrkontrollen (dvs. TV, CBL-SAT, BD-DVD, etc.) motsvarar den på baksidan  av systemkonsolen. Eftersom det finns onl yone optisk, på edigital koaxial och en analog jack på konsolen, kan du välja vilken knapp på fjärrkontrollen väljer ljudkällan som är ansluten till dessa uttag.

Tilldela ljudingångarna till en knapp på fjärrkontrollen.

Standardtilldelningen för varje ingång är Auto/TV. Du kan tilldela en annan ingång om det behövs.
  1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
  2. Tryck på nedåtpilen för att navigera till 11 STÄLL IN OPTISK INGÅNG, 12 STÄLL in COAXIAL-INGÅNG eller 13 STÄLL IN ANALOG INGÅNG
  3. Scrol vänster eller höger för att välja vilken knapp på fjärrkontrollen som ska välja ljudingång
  4. Tryck PÅ EXIT för att stänga menyn.