Bose Lifestyle SoundTouch 235 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till ett Spotify-konto

Du kan lägga till musiktjänster på ditt Bose-konto för att få tillgång till en mängd olika strömmade innehåll. Tillgängligheten för musiktjänsten varierar beroende på region.

Så här lägger du till ett Spotify-konto:

Obs! Endast betalda Spotify Premium-konton kan läggas till som en SoundTouch-musikkälla. Om du vill använda ett Free Sptofy-konto kan du se Streaming music to a Bose system using Spotify Connect.
  1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

2. Välj Lägg till tjänst

3. Välj Spotify:

1. Om du vill logga in på ett befintligt konto väljer du LÄGG TILL KONTO och anger kontouppgifterna, eller så väljer DU LOGGA IN MED FACEBOOK om kontot är kopplat till en Facebook-inloggning
    2. Om du vill skapa ett nytt konto väljer du SKAPA SPOTIFY-KONTO och anger den obligatoriska informationen

• Spotify kan nu nås genom att välja Meny -> Spotify
  • För multliple-konton listas och särskiljas varje av kontots e-postadress, som visas i listan för varje konto