Lifestyle 550 home entertainment system

Försäljning från 2018 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Strömma musik till ett Bose-system med Spotify Connect

I Spotify-appen kan du använda Spotify Connect för att strömma ljud till en Bose-högtalare. Det gör att du kan använda Spotify-appen som vanligt när du hör dina val av Spotify-appar på Bose-högtalaren.

Så här strömmar du Spotify med Spotify Connect:

Spotif -prenumeranter kan nlägga till sitt konto i Bose ap pt osearch och spela upp Spotify-innehåll. Alternativt kan Spotify-prenumeranter och Spotify Free-användare strömma Spotify till Bose-system med Spotify Connect från Spotify-appen.
  1. I Spotify-appen börjar du spela något
  2. Fro mthe Now playing Screen, tryck på högtalaren ico nnästa till playbac kcontrols för att avope nSpotify Connect-menyn
  3. Välj den Bose-högtalare du vill höra