Lifestyle® 38 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda widescreen-TV-inställningen

Widescreen-TV-alternativet anger om systemet är anslutet till en widescreen-TV eller inte. På så sätt kan systemet anpassa DVD-bilden till TV-skärmens storlek.

Ändra inställningen för widescreen-TV:

Den här inställningen är endast tillgänglig när tillbehöret VS-2 videoförstärkare används och när systemprogramvaran är 030100 eller nyare. Om du inte använder tillbehöret eller om du kör äldre programvara läser du ställa in TV-aspekt rati oistället.
  1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  2. Bläddra åt höger till Video
  3. Bläddra ned till widescreen-TV
  4. Bläddra åt höger för att välja aktuell inställning
  5. Bläddra uppåt eller nedåt och välj Nej (för TV-apparater med 4:3) eller Ja (för TV-apparater med bredbildsformat)
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.