Lifestyle® V30 underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda widescreen-TV-inställningen

Widescreen-TV-alternativet anger om systemet är anslutet till en widescreen-TV eller inte. På så sätt kan systemet anpassa DVD-bilden till TV-skärmens storlek.

Så här väljer du en widescreen-TV-inställning:

1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra åt höger för att välja Video
  3. Bläddra ned och välj widescreen-TV
  4. Bläddra åt höger för att välja alternativen
  5. Bläddra till vänster om höger och välj 4:3 (för äldre TV-apparater) Eller 16:9 (för nyare widescreen-TV-apparater)
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.