Lifestyle 600 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller stänga av HDMI-CEC

CEC (Consumer Electronics Controls) är ett sätt att kommunicera och använda enheter som är anslutna med HDMI-kablar. Med den här funktionen kan en enhet styra grundläggande funktioner i en annan enhet, t.ex. stänga av en enhet eller ändra den valda ingången på en TV.

Så här slår du på eller stänger av HDMI-CEC:

Obs! Den här inställningen gäller alla HDMI-enheter som är anslutna till systemet.
  1. Slå på systemet
  2. Tryck på SETUP på fjärrkontrollen för att visa menyn syste mmenu. (Tips: Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång i har valts)
  3. Välj CEC-inställningar
  4. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja en HDMI-CEC-inställning och tryck sedan på OK :
    1. Standard på: Aktiverar CEC
    2. Alternativ på: Försök med den här inställningen om du inte kan kontrollera oväntat kontrollera med vissa enheter
    3. Av: Avaktiverar CEC
  5. Tryck PÅ EXIT för att stänga menyn
Det här är en global inställning som gäller för alla ingångar.