SoundTouch 10 trådlös högtalare

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Skapa eller välja iTunes musikbibliotek plats

Du kan tala om för iTunes var musiken finns lagrad på datorn. På så sätt kan iTunes hitta din musik, som du sedan kan länka till ditt SoundTouch-konto.

Skapa eller välj en mapp för iTunes-musikbibliotek:

Så här skapar eller ändrar du platsen för ett iTunes-musikbibliotek:
  1. Om iTunes är öppet avslutar du iTunes
  2. Öppna iTunes skapa/ändra biblioteksfråga

1. I Windows håller du ned Skift-tangenten och öppnar iTunes (Fortsätt hålla ned Skift tills popup-fönster visas)

2. På Mac håller du ned alternativtangenten och öppnar iTunes (Fortsätt att hålla ned alternativet tills popup visas

3. Skapa eller ändra platsen för iTunes-biblioteket

1. Om ett bibliotek inte redan är konfigurerat väljer du skapa bibliotek och följer anvisningarna på skärmen för att välja en plats för biblioteket
    2. Om ett bibliotek redan är konfigurerat väljer du ”Välj bibliotek” och väljer bibliotekets plats