SoundTouch 30 trådlös högtalare

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller stänga av Wi-Fi och Bluetooth® för din produkt

Produktens Wi-Fi- och Bluetooth®-funktioner kan aktiveras eller avaktiveras samtidigt. Detta är användbart i situationer där begränsad systemfunktionalitet behövs (dvs. om du bara behöver hjälpingången).

Så här slår du på eller stänger av Wi-Fi- och Bluetooth®-funktionerna:

Avaktivera Wi-Fi:
  1. Starta systemet genom att trycka på strömbrytaren
  2. Håll 3 och Volume - intryckt i cirka 5 sekunder. Om du håller ned för att avaktivera nätverksfunktionen visas en nedräkning från 5

3. Wi-Fi-indikatorn stängs av när Wi-Fi-funktionen har avaktiverats
Avaktivera Bluetooth: Avaktivera Bluetoot genom att rensa ihopparningslistan. Håll  ned Bluetooth-knappen på högtalaren tills Bluetooth-indikatorn blinkar vitt

Återaktivera Wi-Fi:
  1. Starta systemet genom att trycka på strömbrytaren
  2. Håll 3 och Volume - intryckt i cirka 5 sekunder. Håll ned för att aktivera nätverk visas på displayen och en nedräkning från 5 börjar
  3. Wi-Fi-indikatorn tänds när Wi-Fi-funktionen har aktiverats
Återaktivera Bluetooth: Para ihop en Bluetooth-enhet