Lifestyle® 48 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda Mono-avkodning

Mono-ljud (ljud som skapats för en högtalare) kan spelas upp på ett intelligent sätt via systemets flera högtalare genom att aktivera Mono-avkodning. Aktivera det här alternativet om du har monoljud som du vill höra i alla systemets högtalare.

Ändra inställningarna för Mono-avkodning.

Innan Mono-avkodningsinställningen kan visas eller ändras måste inställningarna för ljudbearbetning i menyn System ställas in på ”User Adjustable”. Information om hur du ändrar inställningarna för ljudbearbetning finns i ändra inställningar för ljudbearbetning. När du har ändrat inställningarna för ljudbearbetning till Användarjusterbar ändrar du inställningen Mono-avkodning genom att följa dessa steg:
  1. Välj en källa som gör att Mono-avkodning kan justeras: DVD, AUX, TV, CBL-SAT ELLER VCR
  2. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  3. Tryck på nedåtpilen för att bläddra till Mono-avkodning
  4. Tryck på högerpilen och sedan på uppåt- eller nedåtpilen för att växla från av till på
Obs! Mono-avkodning förblir inställd tills systemet stängs av eller källan ändras. När systemet stängs av återgår det till standardläget av.