Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Batteriet laddas inte helt

Om ditt system indikerar att batteriet laddas men aldrig indikerar att laddningen är klar kan du prova följande:

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Om du använder en annan laddare än den som medföljer högtalaren kontrollerar du att USB-laddaren uppfyller strömkraven för högtalaren.

På USB-laddaren ska det finnas liten text som anger spänningen samt strömutgången – mätt i ampere (A) eller milliampere (mA) – på laddaren. Den här förstärkarklassificeringen varierar beroende på laddare, inklusive de som är gjorda för andra Bose-produkter. Här är några saker att veta:
  • Högtalaren levereras med  en laddare på 3 A (3,000 mA)
  • Laddare med en strömutgång som är lägre än 3 A laddar din produkt långsammare
  • Vissa laddare med låg strömutgång kanske inte laddar högtalaren alls
  • Se till att använda en säkerhetsgodkänd strömförsörjning som uppfyller lokala säkerhetsorgans krav (dvs. UL, CSA, VDE, CCC OSV.)

Sätt tillbaka USB-laddningskabeln i båda ändar

Koppla ur och återanslut USB-kabeln i båda ändar och se till att den är ordentligt ansluten. Vänta minst en timme så att högtalaren laddas när anslutningarna har återupprättats.

Förbikoppla laddstationen.

Koppla bort laddningskabeln från laddstationen och anslut sedan kabeln direkt till högtalaren. Om högtalaren börjar laddas kan det vara problem med vaggan. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.

Klicka här för att starta tjänsten

Prova en annan USB-C-kabel.

Försök att ladda produkten med en annan USB-C-kabel för att avgöra om det är problem med den första kabeln.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.