Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till ett Sirius/XM-konto

Lägg till musiktjänster till ditt Bose-konto för åtkomst till en mängd olika strömningsinnehåll. Tillgängligheten för musiktjänsten varierar beroende på region.

Lägg till ett SiriusXM-konto.

Saker att veta

SiriusXM erbjuder paket för satellit- och/eller Internettjänst. Ett konto som inte har Internettjänst (dvs. Ett satellitpaket som köps för användning i en bil), måste köpa en internetstreamingprenumeration från XM Sirius innan kontot kan användas med Bose Music-appen.

Lägga till ett SiriusXM-konto

1. I Bose Music-appen trycker du på ikonen My Bose icon uppe till vänster
    Tips! Om du inte ser ikonen, ta pa-produkt för att välja den, leta sedan efter ikonen
  2. Tryck på ikonen Mitt konto icon
  3. Tryck på hantera musiktjänster
  4. Tryck på Lägg till ny tjänst
  5. Bläddra till och tryck på SiriusXM -ikonen
  6. Följ instruktionerna i appen för  att skapa ditt SiriusXM-konto
    Tips! Standardwebbläsaren på din enhet kan öppnas för att slutföra inloggningen via SiriusXM
  7. Tryck på klar med tjänster.