Bose Lifestyle SoundTouch 235 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Spela upp iTunes-ljudböcker via SoundTouch

Ta reda på hur du lyssnar på ljudböcker som du har hämtat eller lagt till i ett iTunes-musikbibliotek som är länkat till ditt SoundTouch-konto.

Kontrollera om ljudboksfilerna är AAC-filer.

I iTunes har ljudböcker filtillägget .m4b och visas inte i SoundTouch-appen. Däremot kan .m4b-filer ändras till .m4a-filer och återimporteras om de är en AAC-fil.

Information om hur du bestämmer filtyp finns i avgöra filtyp för ett ljudspår.

Om filen är AAC ändrar du filtillägget till .m4a.

1. Leta reda på ljudfilen. Om den inte har ändrats manuellt är platsen /användare/[användarnamn]/musik/iTunes/
  2. Markera och klicka sedan på filnamnet för att byta namn på det. Du kan också högerklicka på filnamnet och välja Byt namn
  3. Ändra filtillägget i slutet av filnamnet från .ac cto .m4a
  4. Re-ad dthe fil till iTunes
  5. När du har lagt till det ändrar du Media-typen för filen till musik
    1. Högerklicka på filen
    2. Klicka på alternativ
    3. Klicka  på den nedrullningsbara menyn Media Kind och välj musik

6. Vänta i upp till 15 minuter så att musikbiblioteket synkroniseras automatiskt. Mer information finns i Synkronisera musikbiblioteket
  7. I musikbiblioteket går du till Böcker och förstärkare; talad Word -genre för att hitta och spela upp filen.