Bose Solo 5-ljudsystem för tv

Försäljning från 2022 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller av Bose-systemet och anslutna enheter samtidigt

Systemet kan synkronisera strömkommandon för Bose-systemet och andra enheter som du har programmerat fjärrkontrollen att styra. Detta är användbart för att lättare slå på eller stänga av utrustningen (dvs. Kabelbox, TV eller Blu-ray-spelare) med färre knapptryckningar.

Så här anpassar du strömbrytaren:

Anpassa strömknappen till nt -fjärrkontrollen skicka ström på/av -kommandon till Bose-systemet, TV:n och/eller kabeldosan med ett tryck på strömbrytaren.
  1. Programmera fjärrkontrollen för att styra TV:n och/eller kabeldosan. Mer information finns i Programmera fjärrkontrollen
  2. På fjärrkontrollen håller du T Vand CBL-SAT -knapparna intryckta samtidigt i 10 sekunder tills båda knapparna blinkar tre gånger. (Upprepa det här steget för att avaktivera den här funktionen.)

Tips! I fa-enheten slås på medan de andra stängs av (eller vice versa), tryck på CBL-SAT - eller TV -knappen (beroende på vilken enhet som inte slås på eller av) och tryck sedan på Source Power -knappen så att alla enheter är på eller av. Strömbrytaren stänger av eller på alla enheter samtidigt.