SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller av Bose-systemet och anslutna enheter samtidigt

Systemet kan synkronisera strömkommandon för Bose-systemet och andra enheter som du har programmerat fjärrkontrollen att styra. Detta är användbart för att lättare slå på eller stänga av utrustningen (dvs. Kabelbox, TV eller Blu-ray-spelare) med färre knapptryckningar.

Så här anpassar du strömbrytaren:

Anpassa strömknappen till nt ohav din fjärrkontroll skicka ström på/av fcommands till Bose-systemet, TV och/eller andra enmed ett tryck på strömbrytaren.
  1. Programmera fjärrkontrollen för att styra TV:n och/eller en annan enhet. Mer information finns i Programmera fjärrkontrollen
  2. På fjärrkontrollen håller du ned T V-knappen och källknappen (AUX eller TV, DVD eller kabel box -ikoner) på den andra enheten som du vill styra i 10 sekunder tills båda knapparna blinkar tre gånger.

Tips! I fa-enheten slås på medan de andra stängs av (eller vice versa), tryck på sourc ebutto nför den enhet som jag inte slår på eller av fin synk, Tryck sedan PÅ KNAPPEN SOURCE Power (KÄLLA) (till höger om strömknappen och vänster om TV-INGÅNGSKNAPPEN ) så att alla enheter är på eller av. Strömbrytaren stänger av eller på alla enheter samtidigt.