SoundTouch Wireless Link-adapter

Försäljning från 2016 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ljud från MacOSX-systemet är en annan volymnivå än musik och filmer

När datorn är ansluten till en dator med operativsystemet Mac OS X spelas datorsystemlarm och larmljud upp via de anslutna Bose-högtalarna. Om dessa systemljud är för höga eller för tysta jämfört med andra media som du lyssnar på från datorn kan du försöka med följande:

Kontrollera programmets volymnivå och inställningar.

Programvolymen ska ställas in på en maximal nivå. Ställ in utgången på stereo. Mer information om dessa inställningar finns i programutvecklaren.

Så här justerar du systemvarningsnivåerna på MacOS 10.4.6 eller senare:

1. På datorn klickar du på Apple -ikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen
  2. Klicka på Systeminställningar... på Apple-menyn
  3. Klicka på Ljud-ikonen
  4. Klicka på   panelen ljudeffekter
  5. US eThe Alert Volume Slider för att ställa in en nivå för MACO Ssystem ljud och varningar
    Tips! T oset th eoverall volume sent from the computer to your product, select the Output panel, the nUse the Output volume slider to set a level